• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Початок навчального року та всесвітній день знань

Початок навчального року та всесвітній день знань

2015-09-01

/Files/images/den_znan_kollazh.jpgЩиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Швидко промайнули літні канікули, всі відпочили, зміцніли, засмагли , подорослішали – і готові з новими силами працювати. Батьки на своїх робочих місцях, а діточки будуть чекати на них у дитячому садку. Але малята не будуть сидіти склавши руки. Вони теж будуть працювати. Найголовніше – вони будуть розвиватись у садочку та грати у різні ігри . Саме гра – це основна праця малюка. А ми, педагоги постараємося щоб у грі наші діти краще навчалися розмовляти, ліпити, малювати, вирізати,співати і танцювати, опанували початкову математику і грамоту.

Сподіваємося на плідну співпрацю нашого педагогічного колективу з Вами, шановні батьки! Тому що ми з Вами «йдемо в один бік», вирішуємо одні завдання – ростимо наших дітей!


Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi