• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАЄМО АВТОРІВ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА З ОТРИМАННЯМ ГРИФА МОН УКРАЇНИ!

ВІТАЄМО АВТОРІВ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА З ОТРИМАННЯМ ГРИФА МОН УКРАЇНИ!

2023-05-15

/Files/images/fe6803bb-1f0d-48c5-b48c-7c25f12b779c.jpg

Раді повідомити Вам, що рішенням експертної комісії з дошкільної педагогіки та психології від 12 травня 2023 року (протокол № 3) навчальному посібнику «Мудрі шахи: посібник для навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи» (авт. Духновська О. І., Пащенко Л. Ю., Кольба А. Б., Фенюк Б. П.) надано гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі», який зареєстровано у Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам за № 1.0015-2023.

Навчальний посібник є виданнями сучасного змісту, яке відповідає Державному стандарту дошкільної освіти України, окресленому в новій редакції Базового компонента дошкільної освіти та має на меті навчання дітей старшого дошкільного віку основ гри у шахи й може бути використаний як методичний супровід до програми та методичних рекомендацій із навчання дітей старшого дошкільного віку «Мудрі шахи» (автори: Семизорова В. В., Духновська О. І., Пащенко Л. Ю.), схваленої для використання в дошкільних навчальних закладах (лист ІМЗО від 08.10.2020р. № 22.1/12-Г-803).

Посібник може використовуватися в закладах дошкільної освіти, а також для занять удома чи при альтернативних формах навчання дітей-дошкільників.

Вітаємо авторів посібника, бажаємо невичерпних творчих сил, натхнення та нових творчих здобутків!

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi