• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки дитини з проведенням протипожежного тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі у дошкільному закладі

Тиждень безпеки дитини з проведенням протипожежного тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі у дошкільному закладі

2016-04-18

З 18.04. по 22.04.2016 р. в дошкільному закладі був проведений Тиждень безпеки дитини з проведенням протипожежного тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі, з метою формування у кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дошкільному закладі тощо.

Протягом тижня в ігровій формі з дошкільниками були проведені: бесіди, заняття, конкурси, вікторини та пізнавальні змагання з ОБЖД, виставки власних малюнків «Безпека навколо нас». Було проведено спортивне свято "Спритні рятівники".

Дієвою формою є проведення протипожежного тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі у дошкільному навчальному закладі,який був проведений 20.04.2016 року.

З дітьми було проведено евакуацією з приміщення дошкільного закладу на безпечну теритою. Сигнали оповіщення були відпрацьовані згідно з вимогам плану дій у разі виникнення пожежі.

Дивитись фотогалерею.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi